Nest F

Uw Wheaten fokker en trimster in het noorden

Nest F

12-12-2016

4 reuen & 6 teven

Fintan Finley On Seana Choill (Finn) & Gwinney vom Belker-Bad

  


De puppy's groeien op in de woonkamer en zullen daarmee goed gesocialiseerd worden. Ook kunnen zij in de tuin spelen en nieuwe indrukken opdoen. Wij doen ons best om ze een goede start te geven.


De puppy's verlaten het nest goed verzorgd; gechipt, ingeënt en ontwormd, met een "puppyhandleiding", een koopovereenkomst en natuurlijk een stamboom.

Vanaf juli 2014 is elke fokker verplcht om DNA af te laten nemen bij de reu, teef en alle puppy's voor een afstammingsbewijs.


Van de nieuwe eigenaren verwacht ik dat zij hun pup voldoende lichamelijke en mentale activiteit bieden gedurende het hopelijk lange leven van de hond. Trainen en wandelen, zo mogelijk dagelijks, is een pré. Dit is de manier om de Wheaten een gelukkig en stabiel leven te geven.


Nazorg is een belangrijk iets. Voor foto's, leuke berichtjes, vragen en eventuele problemen ben ik altijd bereikbaar. Graag blijf ik de puppy's volgen.Saskia Klein * Van Bergenstraat 3 * 9301 ED Roden * 050-5014957 * fromdraperstown@gmail.com * Copyright * 2012 * All Rights Reserved.